ali مدیر سایت وضعيت: آفلاين 23 مرداد ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 176 امتياز: 106344 تشکر کرده: 1 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: tehran
ارسال شده در: دوشنبه، 20 خرداد ماه ، 1387 09:46:23 موضوع مطلب:
دوست عزيز !!
لنز سي دي رام شما سوخته
اگر سي دي رام گارانتي داره كه هيچي
چون وقتي ببري اونجا به آني برات عوضش ميكنن اگر گارانتي نداره به نظر من يكي ديگه بخر چون به درست كردنش نمي ارزه
storm همکار انجمن وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 241 امتياز: 508 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: جردن
ارسال شده در: شنبه، 9 شهريور ماه ، 1387 11:45:47 موضوع مطلب:
از اون چیزی که شما گفتی باید بگم که مشکل به احتمال زیاد ویروس هست. ولی این مشکل بعضی اوقات دیگر هم رخ می دهد
1- وایستادن فن CPU شما که باعث داغ شدن و سیستم به صورت اتوماتیک برای جلوگیری از سوختن CPU ریست می کنه. ببینم فن CPu ات رو اگر می تونی ببین محکم هست یا نه.
2- اتصالی ای در PC باشه که این مربوط می شه به مادربرد و یا قطعات دیگر. اگر این باشه باید سیستم در همون ابتدا ریست کنه.
این ها رو بخون بازم مشکل داشتی بگو _________________
golara کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 30 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1217 امتياز: 684 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: همونجا
ارسال شده در: چهارشنبه، 20 شهريور ماه ، 1387 16:01:32 موضوع مطلب:
سلام یه مشکلی برای yahoo massenger من به وجود اومده که اجرا نمیشه اگرم بخوام اجرا کنم باید این مراحل رو طی کنم
رو آیکون yahoo رو دسکتاپ کلیک راست بعد properties بعد کشوی compatibility بعد باید یکی از گزینه ها رو تیک دار کنم تا yahoo اجرا بشه اونم با کمترین گرافیک ممکن قدرت yahoo هم فوقعلاده میاد پاین به طوری که هیچ فایلی رو نمیشه فرستاد به نظر شما دلیلش چیه .
من از adsl استفاده میکنم این نمیتونه یکی از دلیل هاش باشه؟ شاید ip ها اذیت میکنن ممنون میشم دلیلشو برام توضیح بدین :