MahSa_R کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 1 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1004 امتياز: 1030 تشکر کرده: 8 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهــــــــران
ارسال شده در: سه شنبه، 2 مهر ماه ، 1387 16:05:16 موضوع مطلب: وقتي كه خيلي عصباني هستي چيكار....
وقتي که خيلي عصباني هستي چي کار مي کني؟!
وقتي که خيلي عصباني هستي چي کار مي کني؟
سکوت،فرياد،مشت به ديوارو يا...؟!
خودم : در درجات مختلف فرق مي کنه ....
ولي اگه شدت عصبانيت خيلي زياد باشه اول حسابي داد و فرياد مي کنم...
بعد هم مي رم تو اتاقم و شروع مي کنم فکر کردن تا خوابم ببره و چند ساعتي مي خوابم.
البته نظرم اينه که سکوت بهتر از هر کار ديگه اي باشه ولي اراده بالايي مي خواد که ايشالا خدا نصيب کنه!
حالا شما بگين چي کار مي کنين؟دوست دارم نظرتونو بدونم...
لطفآ سنتون رو هم بگين. _________________ .::همیشه نگاه کسی را باور کن که وقتی از آن دور شدی در انتظارت بماند::.
ali مدیر سایت وضعيت: آفلاين 23 مرداد ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 176 امتياز: 106344 تشکر کرده: 1 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: tehran
ارسال شده در: سه شنبه، 2 مهر ماه ، 1387 18:11:59 موضوع مطلب:
بستگي داره چه فردي باشه!
اگه دوستم باشه كه اونم كه هيچي يا كوتاه ميام يا لهش ميكنم
اگر غريبه باشه :
اونم چندتاست:اگر گتده باشه كه هيچي اصلا يه جوري خودمو از منجلاب ميكشم بيرون
اگر كوچولو موچولو باشه بازم لهش ميكنم
خالا ميرسيم به خانواده:كه اونجا اگر چيزي بگي بي هرمتي ميشه كلا زشته مثلا جواب مامانتو بدي
اگر خودم عصباني شده باشم به صورت خيلي راحت يك ليوان آب مينوشم و قضيه اوكي!
nn7khat کاربر فعال وضعيت: آفلاين 27 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 574 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: teyr0o0on
ارسال شده در: چهارشنبه، 3 مهر ماه ، 1387 18:36:56 موضوع مطلب:
اگه خانواده باشه تقريبا خودمو كنترل مي كنم خيلي عصباني شم ميزنم مي شكونم همه چيو
اگه غريبه باشه حالشو ميگيرم اساسي
اگه اوني كه دوسش دارم باشه چيزي بهش نميگم
اگه دوستم باشه باهاش قهر مي كنم _________________ من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این شهر پر از آدمهاست پس چرا این همه دل ها ، تنها ست
ghoghnous کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 3 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1011 امتياز: 492 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: قفسی به نام تنهایی
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 11:45:33 موضوع مطلب:
وقتی عصبی هستم هی پامو تکون میدم _________________ دوست داشتن نم نم باران است ، که کم کم می آید و به درازا می بارد.
چه زیباست اگر همواره اینگونه بباریم و ابر همیشه بهار آسمان محبت باشیم ....