ghoghnous کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 3 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1011 امتياز: 492 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: قفسی به نام تنهایی
ارسال شده در: پنجشنبه، 31 مرداد ماه ، 1387 17:56:49 موضوع مطلب:
bazam bede
_________________ دوست داشتن نم نم باران است ، که کم کم می آید و به درازا می بارد.
چه زیباست اگر همواره اینگونه بباریم و ابر همیشه بهار آسمان محبت باشیم ....
ghoghnous کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 3 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1011 امتياز: 492 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: قفسی به نام تنهایی
ارسال شده در: پنجشنبه، 4 مهر ماه ، 1387 14:51:45 موضوع مطلب:
ممنون بازم بذار _________________ دوست داشتن نم نم باران است ، که کم کم می آید و به درازا می بارد.
چه زیباست اگر همواره اینگونه بباریم و ابر همیشه بهار آسمان محبت باشیم ....
ali مدیر سایت وضعيت: آفلاين 23 مرداد ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 176 امتياز: 106268 تشکر کرده: 1 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: tehran
ارسال شده در: پنجشنبه، 4 مهر ماه ، 1387 23:46:46 موضوع مطلب:
با عرض سلام!
چند نكته هست كه اميدوارم به اونا خوب دقت كنيد!
1-چند بار بايد تذكر بديم؟
يك سوال از خدمت شما دارم!
آقا عليرضا جدا فكر ميكني اين عكسارو كه اينجا ميذاري من تو كامپيوترم ندارم يا ازشون بدم مياد نه اصلا اينحوري نيست!
ما محدوديت داريم فكر نكنم نياري به توضيح باشه!
پس بهتره كه اينجور عكسها اينحا گذاشته نشه
شما خودت بسنج بعد عكسارو بزار
2-براي اين سايت زحمت كشيده شده و از اين سايتاي پيزوري نيست كه دوروزه باز شده با تبليغ آمارش اومده باشه بالا براي اين سايت حتي يك ريال هم پول تبليغات داده نشده!
3-اگه قرار بوذ من از اين عكسها توي سايت بذارم آماره سايتو در طول يك هفته به 50000 در روز ميبردم چون ميدوني اين چيزا زياد داوطلب داره
4-دوستان هر كي عكس هاي معمول ميخواد همينجا بگه ولي اگه عكس مورد دار ميخواد دليلي نداره ما نگاه كنيم yahoo messenger واسه همین روزها ساخته شده!
امیدوارم نه دیگه ما تذکر بدیم و نه شما اشتباهی بکنید
انصافا فکر کنید سایت خودتونه ....
خودتون بشید مدیر خودتون
MahSa_R کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 1 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1004 امتياز: 1030 تشکر کرده: 8 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهــــــــران
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 00:48:46 موضوع مطلب:
با عرض پوزش فكر نمي كنم اين عكسا موردي داشته باشه...
storm خان من مي خواستم همينو به شما بگم كه شما چطور به من تذكر دادين ولي به golara چيزي نگفتين در صورتي كه golara اين عكسا رو از مرداد ماه در سايت قرار داده منم فكر كردم كه حتما" موردي نداره كه شما تذكري ندادين لابد بازديدي نداشتين...ولي مدير سايت و همكار انجمن تو اين مدت طولاني متوجه نشدن به نظر من خيلي خنده داره.....
به هر حال من سعي مي كنم به قول خودتون از اين عكساي مورد دار قرار ندم..ولي بازم ميگم فكر نمي كنم موردي داشته باشه....
ali خان شما هم خودتو بذار جاي ما..مني كه تازه عضو شدم از كجا بايد بدونم چي بذارم چي نذارم ..لاقل شما كه ميگين محدوديت دارين يه ليست تهيه كنين بگين كه چه چيزا بر خلاف ميل و قانون شماس.. _________________ .::همیشه نگاه کسی را باور کن که وقتی از آن دور شدی در انتظارت بماند::.
storm همکار انجمن وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 241 امتياز: 508 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: جردن
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 12:40:48 موضوع مطلب:
یکی از مسائلی که ما با اون در جامعه مواجهیم این است که وقتی به ما یک نوشته در مورد نرم افزار یا عضویت نشان می دهند سریع می زنیم قبول دارم و رد می شیم. اگر شما اون رو می خوندین توی اون نوشته شده بود.
بعدشم من هم به شما تذکر داده بودم و هم به Golara. پس کسی نگه چرا به من گفتی و به اون نگفتی......
از نظر من هم هیچ مشکلی ندارن ولی از نظر جامعه ی فعلی دارن و وزارت ارشاد در اینجا رو تخته می کنه...... _________________
MahSa_R کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 1 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1004 امتياز: 1030 تشکر کرده: 8 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهــــــــران
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 13:02:01 موضوع مطلب:
Ok
حرف شما قبول...
حقم دارين..خوب برا اين سايت زحمت كشيدين..
ديگه تكرار نميشه... _________________ .::همیشه نگاه کسی را باور کن که وقتی از آن دور شدی در انتظارت بماند::.