sarab کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 13:34:33 موضوع مطلب:
اين طور نيست كه همه اين طوري باشن قبول دارمسيستم ايران زياد بيشرفته نيست ولي بخشي ان بر مي گرده به خود دانشجويان بيشتر دانشجويان اين گار امدن هتل نه زحمت مي كشن نه كاري براي بيشرفت خود مي كنند اون وقت انتظار دارند پرفسور هم بشند خب ايران هم درهمه چيز پايين جه انتظاري داريد چي بشن _________________ پنجرها بستن ...... عشق بازیچه ی هوس شده رویاهاخیالی از توهم شدند انسانیت یک رویا دوست داشتن دروغ ا ی از گذشته ها ....
sarab کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: پنجشنبه، 6 تير ماه ، 1387 19:31:32 موضوع مطلب:
عزيزم ما همه باهم دوستيم اگر من چيزي گفتم فقط مي خواستم عدالت رعايت بشه وعشقم به وطن بوده همين نگران نباش _________________ پنجرها بستن ...... عشق بازیچه ی هوس شده رویاهاخیالی از توهم شدند انسانیت یک رویا دوست داشتن دروغ ا ی از گذشته ها ....
s_3zar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 11 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 تير ماه ، 1387 22:44:58 موضوع مطلب:
هر روز صبح با خود مي انديشم اين حس زيبا كه منرا مجذوب خود كرده. .آري عشق يعنى خود را وقف خدمت به عزيزان كردن يعنى باور من ميتوانم يعني دل بريدن از دنيا. .