sarab کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 12:38:29 موضوع مطلب:
توهين است به دوران باشكوه ايران چطور مي تونن چنين دروغ هاي بزرگي بگن واقعاٌ كه درحالي اسناد و مدارك تاريخي چيزي ديگر نشان مي دهد انان مي خواهند باكوچك كردن گذشته ايران گذ شته حقير خود بزرگ كنند ولي با دروغ نمي توان خود رابزرگ كرد دروغ رسواي مي يارد و رسواي باعث نفرت وكوچك شدن بيشترز مي شود : _________________ پنجرها بستن ...... عشق بازیچه ی هوس شده رویاهاخیالی از توهم شدند انسانیت یک رویا دوست داشتن دروغ ا ی از گذشته ها ....
sarab کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 12:47:08 موضوع مطلب:
flower مي نويسد:
خيلي جالب بود
به قول خودمون دمت گرم
مرسي
من قبول دارم خيلي باحاله ولي فقط همين كساني كه اين نقاشي كشيدند به دوران باشكوه ايران توهين كردند به كوروش مارا حقير وكوچك كردن و تو سكوت مي كني مگي فقط دمت گرم انتظار نداشم سكوت كني نمي دانم ديكه چي بگم همين _________________ پنجرها بستن ...... عشق بازیچه ی هوس شده رویاهاخیالی از توهم شدند انسانیت یک رویا دوست داشتن دروغ ا ی از گذشته ها ....
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 12:57:31 موضوع مطلب:
shahab_bagheri مي نويسد:
ilove you
عزيزم بايداتوجه داشته باشي در اين حال كه از كساني كه اين عكس فرستاند تشكر كني از كساني كه اين عكس كشيدند نيز اعترازض كني زيرا به كوروش كه نما د دوران باشكوه ايران دوراني كه ايرانيان بيشرفت زيادي كردند توهين كردند خود بهتر مي دوني منظور انان از اين عكس چيه _________________ پنجرها بستن ...... عشق بازیچه ی هوس شده رویاهاخیالی از توهم شدند انسانیت یک رویا دوست داشتن دروغ ا ی از گذشته ها ....
mojmoj کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 تير ماه ، 1387 09:34:37 موضوع مطلب:
با سلام
اول باید عرض کنم که کوروش کبیر در آخرین جنگش در سن 68 سالگی که با ماساژوتها داشتن کشته شد, اونم با اصابت تیر به سینش( چون کوروش در تمام جنگهاش همیشه جلو سپاه بود )...اصلا" سکاها در حدی نبودن که جلو کوروش کبیر عرض اندام کنن , چه برسه به اینکه بخوان سرش رو از بدن جدا کنن..و همونطور که همه هم می دونن , آرامگاه کوروش کبیر در پاسارگاده.
در مورد جنگ با سکاها هم باید بگم که اونی که باهاشون جنگید, داریوش کبیر بود و درس خوبی بهشون داد
mojmoj کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 تير ماه ، 1387 09:42:34 موضوع مطلب:
در ضمن باید خدمت اون آدمای بی اصل و نسبی که همچین چیزایی می کشن و به خورد مردم می گم باید عرض کنم که شما برین در کوه بیستون و کتیبه معروف داریوش کبیر رو ببینید که مربوط به هزاران سال پیش که در اونجا شورشیان رو دستگیر کردن و دستهاشون از پشت بستس و طنابی هم به گردنشون در جلوی داریوش کبیر.....آخرین شخصی که تو این کتیبه هست, پادشاه سکاها هستش ( تو این کتیبه نام تمام شورشیان و گناهشون اومده!!)....تا بفهمن که دیگه حرف مفت نزنن که سر کوروش کبیر رو از بدن جدا کردیم......واقعا" خنده داره و بیشتر از اون تاسف آور.
nn7khat کاربر فعال وضعيت: آفلاين 27 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 574 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: teyr0o0on
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 تير ماه ، 1387 16:21:57 موضوع مطلب:
موج موج عزيز واقعا عالي بود...خيلي قشنگ گفتي.
به پاتوق خوش اومدي.
اميدوارم دوستاي خوبي واسه هم باشيم. _________________ من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این شهر پر از آدمهاست پس چرا این همه دل ها ، تنها ست