sarab کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 11:51:41 موضوع مطلب:
با اين دلي عاشق بچه است چه كنم اخه اين جا كلي بچه است همشون هم خيلي نازن بامزه ششمي به قدري بامزه نازه نمي دونم چكار كنم _________________ پنجرها بستن ...... عشق بازیچه ی هوس شده رویاهاخیالی از توهم شدند انسانیت یک رویا دوست داشتن دروغ ا ی از گذشته ها ....
آخرين ويرايش توسط sarab در تاريخ يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 12:10:35; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه
sarab کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 12:14:23 موضوع مطلب:
هفتمي مثل فرشته هاست به قدري زيباست نمي توانم توصيف كنم خيلي نازه فوق العاده است بهترين عكس از توصيف از زيبا يي روح بجه ها ست روياي ورمانتيك درموردبعدي هم اين همه لوب از كجا اورده درمورد نهمي مي توان گفت همان توصيف هفتمي دريك عكس ديگر بيان كرد يازده مي به خوشگل تر از همه قشنگترين كودكي هشتمي به نظر مي رسه غرق تماشاي چيزي شده خيلي لوب داره اين كه تاباحال من ديدم ببخشيد اين همه حرف زدم من هميشه بايد تك عكس نظر بدم دست خودم نيست عكس جالبي بود از كسي يا كساني كه اين عكسها را فرستا دند بايد بگم خيلي خيلي ممنونم _________________ پنجرها بستن ...... عشق بازیچه ی هوس شده رویاهاخیالی از توهم شدند انسانیت یک رویا دوست داشتن دروغ ا ی از گذشته ها ....
EBLIS کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 11 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 680 امتياز: 182 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 19 مرداد ماه ، 1387 17:56:29 موضوع مطلب:
حميد تو قبول ميكني يكيشونو بيارميم واسه خودمون بزرگ كنيم البته تو خودت هنوز بچه اي وگرنه امروز اينقدر منو اذيت نمي كردي دارم واست _________________ ***..OoHoO..***