MahSa_R کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 1 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1004 امتياز: 1030 تشکر کرده: 8 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهــــــــران
ارسال شده در: جمعه، 1 آذر ماه ، 1387 11:55:47 موضوع مطلب: ·˙·..تولــــــــدمه..·˙
۩ ۩ ●•▪·˙·..تولــــــــدمه..·˙·▪•● ۩ ۩
ســـــــــــــــــــــــــــــلام
روزی روزگاری در چنین روز بسیار بسیارمهمي فرشته کوچولويی (ها چیه؟ شک داری؟ عزراییلم فرشته ی خداست دیگه)پا به عرصه ی وجودیت نهاد این شخص مبتکر.اندیشمند.ادیب که از او افتخارات فراوانی به جای مانده است قدم رنجه نموندند زحمت کشیدند قدم روی چشم های شما نهادند در روز بسیار قشنگ 1 آذر سال ۱۳۷۱ خورشیدی مطابق با ۲۱ دسامبر ۱۹۹۲ به دنیا آمد خوب یه دعا هم برای طول عمر این بزرگوار مي کنیم بار الها در این روز بزرگ به ما سعه ی صدر مناعت طبع بلند همتی صفای وجود پهنای باند و صیقل روح و جسم عنایت بگردان و۵۰ میلیون سال عمر با عزت همراه با رضایت پروردگار iو توام با خوشبختی و سعادت و بلند اندیشی عنایت بگردان..
الـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــهــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی آمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــیــــــــــــ ـــــــــــــــــــن
20Hasti کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 6 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1310 امتياز: 30324 تشکر کرده: 11 تشکر شده 15 بار در 15 پست
محل سكونت: T E H R A N
ارسال شده در: دوشنبه، 4 آذر ماه ، 1387 12:06:55 موضوع مطلب:
2روز این طرفا نبودما. تولد گرفتین؟!!
پس من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهنود بدون من رفتی تولد؟
البته جمعه منم درگیر تولد داداش جونم بودم
خب در هر صورت:
مهسا جون تولــــــــــــــــــــــــــــــــــــدت مـــــــــــــــــــــــــــــــبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ _________________ كاش مي شد در سكوت دشت شب ناله ي غمگين باران را شنيد
بعد ، دست قطره ها يش را گرفت تا بها ر آرزوها پر كشيد